Brow lift

2 8

Brow lift

Vad är ett browlift?
Ett browlift eller brow lamination är en behandling för brynen där man formar dem med en speciell kam för att de ska hålla sig på plats permanent. Brynen får ett fylligare och tjockare intryck och ramar in ansiktet i en mer upplyft look.

Hur gör man ett browlift?
Först rengörs brynen och behandlas med en vätska som mjukgör hårstråna. Därefter appliceras permanenten och man formar brynet utefter önskemål. Nästa steg är att lägga på en plast och värme som får ligga på i ungefär fem minuter innan man torkar bort det och lägger på en fixering. Fixeringen innehåller proteiner och mineraler och här kan man också välja att färga brynen.

Sista steget jag gör är att applicera en shine repair, ett slags keratin som bygger upp, förstärker och sluter fjällsiktet. Det ger också mer volym, glans och färg. Hela processen tar ungefär 40-45 minuter.

Vad ska man tänka på innan ett browlift?
Behandlingen görs aldrig på skadad hud, eksem, sår eller liknande.

Vad ska man tänka på efter ett browlift?
Undvik att röra brynen de närmaste timmarna. Vissa varianter kräver att man inte använder krämer eller applicerar vatten inom 24-48 timmar.

Vilket resultat kan man vänta sig?
En riktig wow-effekt! Antingen så lägger man dem på plats eller så borstar man upp dem så att de blir mer tjocka och buskiga. Det sker såklart efter kundens önskemål.

Hur länge håller ett browlift?
Allt från 4-8 veckor… Det beror växtcykeln och ålder på kunden.

Går det att göra browlift trots att man har tunna, skadade eller sönderplockade bryn?
Ja, men blir inte riktigt samma.

Gör det ont?
Nej, inte alls. Det är en härlig och avslappnande stund.

1 10
3 5
4 5